Web Analytics Made Easy - Statcounter

|به گزارش همشهری آنلاین مرحله اول اردوی آماده سازی تیم ملی با حضور ۲۲ بازیکن شاغل در لیگ فوتبال ایران به پایان رسید و کادر فنی تیم ملی ۱۰ نفر از این بازیکنان را برای لیست نهایی و بازی سوریه و عراق انتخاب کرد.

مجتبی خورشیدی سرپرست تیم ملی فوتبال درباره لیست نفرات انتخابی توضیحاتی به سایت فدراسیون فوتبال ارائه داد و گفت: همان طور که در جریان هستید با نظر کادر فنی ما قبل از شروع اردوی اصلی تیم ملی یک مینی کمپ با حضور بازیکنان شاغل در لیگ برتر فوتبال ایران برگزار کردیم و بیست و دو بازیکن در این اردو حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نهایت با نظر کادر فنی ۱۰ نفر از این بازیکنان برای حضور در اردو آخر انتخاب شدند و با لژیونرها لیست نهایی تیم ملی را تشکیل می دهند.

مجتبی خورشیدی افزود: بعد از بررسی و آنالیز دقیق صورت گرفته توسط کادر فنی و تصمیم سرمربی تیم ملی، صالح حردانی، سیاوش یزدانی، امید نورافکن، میلاد سرلک، یاسین سلمانی، مهدی ترابی، محمد کریمی، زبیر نیک نفس، عارف آقاسی و  وحید امیری ۱۰ بازیکنی هستند که حضورشان در اردوی تیم ملی ادامه خواهد داشت.

سرپرست تیم ملی درباره  دوازده بازیکنی که نامشان در لیست نهایی حضور ندارد هم به نکته مهمی از قول سرمربی تیم ملی اشاره کرد و افزود: عدم حضور این بازیکنان عزیز در لیست نهایی دلیلی بر بی کیفیت بودن آن‌ها و عملکرد بد در تمرینات نیست. آقای اسکوچیچ تاکید داشتند که عدم حضور در لیست نهایی نباید باعث ناامیدی این بازیکنان شود و عملکرد آن‌ها همواره مورد توجه سرمربی و کادر فنی تیم ملی خواهد بود حتما در آینده این شانس را خواهند داشت که در تیم ملی حضور داشته باشند.

خورشیدی هم چنین اضافه کرد: دراگان اسکوچیچ تاکید داشتند که خط خوردن تعدادی از این عزیزان تنها به دلیل ترافیک بازیکن در بعضی از پست‌ها بود و  کادرفنی از تلاش تمام نفرات حاضر در اردو راضی بود.

سرپرست تیم ملی درباره زمان اعلام لیست نهایی تیم ملی برای بازی با سوریه و عراق هم افزود: اسامی ملی پوشانی که در  خارج از ایران بازی می‌کنند هم طبق برنامه ریزی صورت گرفته به دلیل اینکه بعضی از این عزیزان امشب بازی دارند فردا اعلام خواهد شد.

مجتبی خورشیدی در پایان با اشاره به عدم حضور چهار بازیکن مصدوم تیم ملی در لیست نهایی تاکید کرد: احسان حاج صفی، مرتضی پورعلی گنجی، سید مجید حسینی و علی کریمی چهار بازیکنی بودند که قرار بود نام آن‌ها در فهرست نهایی تیم ملی حضور داشته باشد که مصدومیت آن‌ها باعث شد از لیست کنار گذاشته شوند. طبیعتا همه ما آرزو می‌کنیم دوران مصدومیت آن‌ها به زودی به پایان برسد و  دوباره در اردوی تیم ملی شاهد حضور آن‌ها باشیم.

کد خبر 623407 برچسب‌ها تیم ملی فوتبال ایران دراگان اسکوچیچ - تیم ملی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: تیم ملی فوتبال ایران دراگان اسکوچیچ تیم ملی لیست نهایی کادر فنی تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۵۱۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلایلی که مربیان به سمت جوانگرایی نمی‌روند/ همه نتیجه‌گرا شده‌اند

به گزارش خبرنگار مهر، جوان‌گرایی یکی از اصول بازیکن سازی در فوتبال به شمار می‌رود و تیم‌های مطرح اروپایی حساسیت زیادی روی این موضوع دارند و در ترکیب خود خیلی کم از بازیکنان بالای ۳۰ سن استفاده می‌کنند.

تیم ملی فوتبال ایران هم در جام ملت‌های اخیر با افزایش سن بازیکنان مواجه بود به طوری که پس از لبنان ایران با میانگین ۲۹ سال دومین تیم پیر این مسابقات بود. بیشتر کارشناسان فوتبال هم نسبت به دعوت از بازیکنان پا به سن گذاشته در تیم ملی از امیر قلعه نویی (سرمربی تیم ملی) گلایه مند بودند.

تیم ملی زمانی می‌تواند از بازیکنان جوان استفاده کند که استعدادیابی در تیم‌های باشگاهی به درستی انجام شود و بازیکنان مستعد در تیم‌های پایه زیر نظر مربیان پرورش یابند تا با حضور در لیگ برتر مورد توجه مربیان تیم ملی قرار گیرد.

یعقوب وطنی جز مربیانی است که سال‌های زیادی را در فوتبال پایه گذرانده است. او در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در خصوص استعدادیابی در فوتبال ایران اظهار داشت: درست که در فوتبال استعدادیابی داریم اما مهم‌تر از آن استعداد پروری است. ما در کشوری زندگی می‌کنیم که دارای منابع انسانی زیادی است و در بحث آموزش مربیان فعالی در فوتبال ایران وجود دارند و به نظرم هر شخصی کوچک‌ترین استعدادی داشته باشد، استعداد او شناخته خواهد شد.

پرورش استعداد مهم‌ترین مساله است

او ادامه داد: در فوتبال امروزی هم باشگاه‌ها و هم هیأت‌های فوتبال در استان‌ها بحث استعدادیابی را دنبال می‌کنند. مربیان تیم‌های ملی پایه هم با سفر به استان‌های مختلف، بازیکنان زیادی را به فوتبال ایران معرفی کرده‌اند. پس از استعدادیابی، پرورش استعداد مهم‌ترین مساله است که باید به آن توجه شود که متأسفانه ما در این چرخه معیوب هستیم و نمی‌توانیم آن طور که باید از استعدادهای خودمان استفاده کنیم. اگر مدیر باشگاهی بحث پرورش بازیکن را در نظر بگیرد و نتیجه گرا نباشد، مربی آن تیم می‌تواند استعدادها را به خوبی پرورش دهد تا در آینده مورد استفاده قرار گیرند.

وطنی افزود: من در آکادمی باشگاه‌های پاس، پیکان، تراکتور حضور داشته‌ام و به نوعی در آکادمی باشگاه استقلال هم دخیل هستم و باید بگویم که بحث استعدادیابی در فوتبال پایه در حال انجام است اما مربیان تیم‌های بزرگسال بیشتر نتیجه گرا هستند و نمی‌خواهند تا بازنده بازی شوند و به همین دلیل به بازیکنان جوان توجهی ندارند. به نظرم در تیم ملی هم همین نتیجه گرا بودن باعث شد تا امیر قلعه نویی از بازیکنان جوان استفاده نکند وگرنه خود قلعه نویی بهتر از هر شخص دیگری می‌داند که فوتبال ایران پر از استعدادهای جوان است و باید آنها به کار گرفته شوند.

آکادمی‌ها و هیأت‌های استانی باید بودجه کافی داشته باشند

وطنی تصریح کرد: بحث استعدادیابی در فوتبال را نباید از پایین به بالا نگاه کنیم، اگر آکادمی‌ها و هیأت‌های فوتبال استانی دارای بودجه کافی باشند، هیچ گاه شاهد پدیده بازیکن پولی در تیم‌های پایه نخواهیم بود. متأسفانه اکثر باشگاه‌ها نمی‌خواهد در زمینه توسعه آکادمی‌های خود هزینه کنند و این شرایط باعث خواهد شد تا مربیان و تیم‌های پایه برای تأمین بودجه مالی خود در کنار سایر بازیکنان از تعدادی بازیکن پولی هم استفاده کند.

مربی فوتبال کشور ادامه داد: شرایط در برخی از باشگاه‌ها به گونه‌ای شده است که تیم‌ها ۱۰، ۱۵ بازیکن سطح بالا دارند و از تعدادی بازیکن پولی برای تأمین مسائل مالی خود بهره می‌برند و به نظرم هیأت‌های فوتبال نمی‌توانند در این زمینه نقشی داشته باشند چون مسؤولان بودجه‌ای برای این کار در نظر نگرفته‌اند.

اختصاص ۲۰ درصد از بودجه باشگاه‌ها برای تیم‌های پایه

او خاطر نشان کرد: به عنوان مثال دو باشگاه فولاد خوزستان و سپاهان اصفهان به دلیل بودجه‌ای که دارند، بازیکنان زیادی را به سطح اول فوتبال ایران تقدیم کرده‌اند و حتی برخی از این بازیکنان که در تیم‌های پایه حضور دارند، مشتریانی از تیم‌های اروپایی دارند. در پایان به این نکته می‌رسیم که بودجه مالی مهم‌ترین مساله است. کنفدراسیون فوتبال آسیا یکی از قوانینی که برای حرفه‌ای سازی باشگاه‌ها قرار داده استفاده از ۲۰ درصد از بودجه آن باشگاه برای تقویت آکادمی خود است که متأسفانه چنین چیزی در فوتبال ایران رخ نمی‌دهد و هرچه به AFC گزارش داده می‌شود، سند سازی است که توسط باشگاه انجام می‌شود.

وطنی در پایان گفت: باید بگویم هنوز افرادی هستند که عاشقانه در بخش فوتبال پایه و استعدادیابی فعالیت می‌کنند و این افراد با بازیکنانی که ترتیب می‌کنند، فوتبال ایران را به درجات بالا می‌رسانند و امیدوارم باشگاه‌های دیگر هم راه پیکان، فولاد و سپاهان را در پیش بگیرند و بیشتر به بازیکنان جوان خود بها دهند.

کد خبر 6023575

دیگر خبرها

  • علی کریمی و حسینی دوباره از لیست خط خوردند
  • خداحافظی بیرانوند با یک عنوان مهم؟ | شماره یک تیم ملی نباید در ۵ بازی باقی‌مانده لیگ گل بخورد وگرنه...
  • مورد عجیب گزینه تابستانی استقلالی‌ها
  • دلایلی که مربیان به سمت جوانگرایی نمی‌روند/ همه نتیجه‌گرا شده‌اند
  • حواشی جذاب از روز خاص کمپ ناصر حجازی؛‌ استقلال آماده قهرمانی است
  • استقلال آماده بالا بردن جام قهرمانی شد
  • کاپیتان سابق، بمب روحیه استقلالی‌ها(عکس)
  • نکونام بازار کری استقلالی‌ها را داغ‌تر کرد (عکس)
  • هجوم سلفی‌بگیران و مصدومیت یک استقلالی
  • 26 بازیکن به اردوی تیم ملی فوتبال زنان دعوت شدند